Всички новини от Перник и региона
Планираните прекъсвания на електрозахранването на територията на Пернишка област, обслужвана от ЧЕЗ,... Ченгета се натъкнаха на крадени части от гробищата на Мошино, провериха в спец акция 55 души Читател: Целият град е в дупки. Кога ще бъдат закърпени?
   РегистрацияПарола

Община Перник: Не е нярно, че се ограничава достъпа до общината. Всички граждани, всеки ден, ще могат да посещават общината и общинските служители ще ги обслужват, както е било и досега


5 февруари 2016  За Перник  23 коментараВъв връзка с публикация в публичното пространство касаеща заповед регламентираща контакта на гражданите с общинските служители, от пресцентъра на община Перник уточняват следното:

Твърденията, че се ограничава достъпа до сградата на община Перник са неверни и заповедта издадена от кмета не е интерпретирана правилно.Реално в администрацията винаги е имало определени приемни дни, за които гражданите се записват с конкретни проблеми и кметът и екипът й могат да им отделят повече време. Следователно заповедта не ограничава достъпа, а само го регламентира, каквито указания са съществували и предишни години. Всички граждани, всеки ден, ще могат да посещават общината и общинските служители ще ги обслужват, както е било и досега. На никого няма да бъде отказана необходимата административна помощ.

Пресцентър – Община Перник.

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

23 коментара

6 февруари 2016 | АСС
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Как ще могат служителите от ТСУ да ме обслужат и да ми се направи справка на входната врата във фоайето на общината?


6 февруари 2016 | ПФФФ
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

"Забраниха на администрацията в Перник да влиза в сградата на общината в извънработно време. Стаята на удоволствията, през която са минали не веднъж секретарки била заключена

5 февруари 2016 zapernik. com 21 коментара"
МА ВИЕ СТЕ МНООООГО МАЛОУМИ!!!!!


6 февруари 2016 | pernik
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

Оставете кмета да работи. Тя ще прецени как да затяга дисциплината на служителите.


6 февруари 2016 |
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Ало общината и на вас да ви ... майката!!!


6 февруари 2016 | Истината
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Трябва да се изрине всичко от общината и да се назначат на работа нови, млади, умни и работливи хора.


6 февруари 2016 | хаха
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Сложете камери в канцелариите-така ще видите как се пуши, пият се кафета, чати се у фейсо и кой коч при коя козичка ходи.


6 февруари 2016 | 12345
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

"Реално в администрацията винаги е имало определени приемни дни" - имало е реално и са били дни, не ден. И даже не мога да повярвам, че ще го напиша, но дори при Роса при зам. кметовете се влизаше без записване. И не мога да разбера защо трябва служителите да идват на партера - ще си носят компютрите с тях ли, що ли?! Защото на мен лично ми се е случвало за тези същите служители, охраната да ми каже" ама днеска не е приемен ден" все едно им искам закуските. Или това е начин, на когото не искаш да му свършиш работа да чака "приемния ден"? А на "приемния ден" току виж се оказало, че този който ти трябва има "по-важна работа". Оправете си заповедта, оправете си сайта и което е по-важно РАБОТЕТЕ, не ни пишете глупости!


6 февруари 2016 | плашим се
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

демек по всяко време ще има обслужване на всякакви началници, в стаята за удоволствия, защото са граждани и администрацията мисли за тяхното здраве


6 февруари 2016 |
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Бабе с бело бумбе,
реве с детско гласче,
Бабе като обло кюфте,
бодро крачи с дебело краче,
хитрото, щърбаво Бабе,
присвоява сурвакарското джумбуре,
ех Бабе, Бабе,
с чии паре,
купи циганските гласове.


6 февруари 2016 | 55
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

В. лице Антон Николов Окр. съд П-к корумпирано. Ако имате оплаквания от това вещо лице или от други, които от алчност за пари продават майка си и баща си, не мълчете!


6 февруари 2016 | 111222
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

ако общинския служител не ти е личен приятел знаеш ли кога ще слезе на партера на куково лето. има граждани които с дадения си проблем не знаят към кои да се обернат и като се почне от врата на врата и сряда си отминала


6 февруари 2016 | Отврат
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Би било редно да има и втора серия на ситуацията, която да се казва "Архитектурните нередности са част от проекта"! Цитатът е 1 към 1, а авторът на това уникално твърдение е не КОЙ и да е, а ТЬОТЯ ВЕРКА и не КЪДЕ и да е, а пред "Господари на ефира" вечерта на 5 февруари! Все си мислех, че въпреки "Сашо и жена му.. ", въпреки диализата и "уникалния" екип - Крадливия, Тъпия, Гъзестата и махмурлука, поне в централните медии Перник ще стои на някакво ниво. Оказа се, че тьотя Верка е в състояние за 5-6 минути да натвори грамада от вербални глупости! КАКВО става в тая община, бе другари от ГЕРБ! Няма ли някой по отракан и очукан да го турят да служи като цедка за глупостите на Тьотята и нейната клика! За тоя площад се изписа и изговори много, но след последния сняг резултатите са видими и ужасни. Един зрител много добре го каза:-Само след няколко години ще се дават още 10 млн. за нов площад! Към това да се добави по 1, 3 млн. лв. годишно за заплати на Тьотята, Али баба и кретените от Общ. С.


6 февруари 2016 | Лъчо, верно ли е
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

верно ли предстои Дворецът да бъде яростно саниран със стиропор отвън, още Роса подписала договора, егати съсипията предстои, последната свестна сграда в града ще окепазят навеки. Къде спят депутати и депутатши, Илинка да каже така ли е


6 февруари 2016 | Срам и резил
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Хей, За Перник", качите репортажа на Господари на ефира за лайняния площад...


6 февруари 2016 | помощ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

В трите реда с плътен шрифт се мъдрят три правописни грешки. А в следващите - слвесно-пунктоационна морга. За стилистиката - онемяване...


6 февруари 2016 | 20
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

това недоразумение ИДАКИЕВ и той ли е ГЕАРБАДЖИЯ директор на нищото но на заплата. Следи курсовете по линия 20 реисовете на КАРАКРАДЛИЕВ иначе ще го изгонят.


6 февруари 2016 | 12345
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Ех тая стая на удоволствията още кеф ще носи дълго време.
Затяга се влизането в общината за да не ги притесняват във стаята за удоволствия. Трябва ред да се сложи за ползване че нещо много се сблъскваме там.
Трябва и един лекар специалист гинеколог да назначат в общинате


6 февруари 2016 | 12345
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Ако сме честни, трябва да признаем, че сегашното управление няма нищо общо със състоянието на площада. Янакиева, Картофа и недоразумението Чолева са в основата. Обаче сегашните управлящи трябва да отговарят защо Чолева още е в Общината, какво стана, нали преди изборите беше пуснала предизвестие за напускане?! Или докато минат изборите.... па после се оказва, че е незаменима, а? Защо тази корумпирана, неморална и тотално компроментирана жена е още в Общината? И като й сменихте длъжността от главен архитект на директор, Какво? Какво се случи, защо е още там?!?!?!


7 февруари 2016 | до 12345
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

така е, прав си, но защо да назначават гинеколог, като Арабия Сашко е специалист по уши, нос и гърло, таман ще отскача да ги наглежда правилно ли го слагат в гърлото и ушите


7 февруари 2016 | Ненчо Балабанов
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Стотици перничани споделят във фейсбук репортажа на Господарите за пернишкия площад... Запръдник, вие къде спите, защо не го покажете, измекяри такива...


8 февруари 2016 | Тончо Токмакчиев
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Нека все пак си говорим фактологично. Проектът за площада започна по времето на Янакиева. Когато тя си тръгна по самия площад почти нямаше плочки Народното недоволство беше във връзка с бавното изпълнение на проекта. Задъжленията на общината бяха около 12 млн лева за близо 8 години. След това във владение настъпи Иван Иванов, който по-късно ГОРДО заедно с всички ГЕРБЕРИ откри площада заедно с всички нередности и фуги.. И 30 млн задължения само за година и половина. Факти, драги читатели, все факти.


8 февруари 2016 | Тончо Токмакчиев
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ако да речем още по времето на Янакиева е имало нередности по площада, защо никой от великите управляващи в момента не го спря, ами го довърши, че даже и го откри? Помислете над това малко.


8 февруари 2016 | Дариуш Курзалевски
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

КУР ЗА ЛАФКА И ЗА ЛЕВСКИВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката