Всички новини от Перник и региона
Планираните прекъсвания на електрозахранването на територията на Пернишка област, обслужвана от ЧЕЗ,... Перничанка ще отговаря за неплащане на издръжка на малолетното си дете Властта, отворете си очите! Защо се взе пешеходна зона и се направи напълно излишна улица на моста н...
   РегистрацияПарола

Младежкото БСП с нов председател


9 февруари 2016  Николай НиколаевАдриан Скримов беше избран за лидер на младите социалисти


Адриан Скримов стана председател на младежката организация на БСП в Перник. Той бе избран на поста вчера на провелото се общинско отчетно-изборно събрание с открито гласуване. След гласуването Скримов сподели, че поема поста с високата отговорност да надгради направеното през годините. Председателят на младите социалисти сподели още, че смята да работи на основата на консенсус и да продължи добрите инициативи на Младежкото обединение в Перник.

Преди това досегашният председател на организацията Николай Николаев представи отчет за работата на организацията и постигнатите успехи през последните години. Конференцията избра и 8 делегати за националната конференция на обединението. Те са Адриан Скримов, Николай Николаев, Галина Василева, Сабина Кирилова, Милена Милошева, Борислав Гавазов, Даниела Борисова, Валентин Борисов. Младежите номинираха и трима кандидати за председател на НС на МО в БСП - Николай Николаев, Галина Василева, Милена Милошева.

Кой е Адриан Скримов?

Андриан Скримов е роден през 1991г. в град Перник, завършва средното си образование в СОУ „П. Р. Славейков”, студент в Софийски университет. Работил като експерт „Връзки с обществеността” в Общински съвет на БСП – Перник. Отличното му професионално представяне се превръща в трамплин за младия социалист и Скримов е назначен като експерт на Позитано 20 в Пресцентъра на Българската социалистическа партия. Занимава се с история, археология и народни таци. Бил е председател на Общинския младежки съвет в град Перник и секретар на Националния детски съвет към Държавна агенция „Закрила на детето.

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката