Всички новини от Перник и региона
Дамите от ГЕРБ-Перник отбелязаха Световния ден за борба с рака Не го е срам.Потърпевши до г-жа Церовска: Управителят на ОП Пазари Димитър Дойчинов рекетира и изнудва целия паза... Вандалски акт! Ярджиловци избухна срещу красивата журналистка Горяна Панайотова и нейния коментар за...
   РегистрацияПарола

Д-р Павлов и "ЕО Дент" с европейски приз за корпоративна социална отговорност


25 април 2013  18 коментараД-р Валентин Павлов и "ЕО Дент" получиха престижния приз за Европейски отличия по корпоративна социална отговорност (КСО) „Вдъхновяващи партньорства за иновации и промяна“. Наградите бяха връчени на собствениците на клиниката д-р Валентин Павлов и д-р Венета Павлова, на официална церемония в хотел Шератон в гр.София.

Общо 53 финалиста се съревноваваха в две категории – „Партньорски проекти на големи предприятия“ и „Партньорски проекти на малки и средни предприятия“. "ЕО Дент" взе отличието с проекта си „Шанс за равностоен качествен живот и усмивки за всички“. Този проект е разделен на два подпроекта – „Лечение на деца и възрастни с увреждания“ и „По-качествен живот за нашите родители“, които се реализират от координираните действия между целия екип на денталната клиника и нейните партньори. По този начин се постигат отлични резултати с обществено-социална значимост. Д-р Валентин Павлов и д-р Венета Павлова възприемат шанса да представят България в Брюксел като голяма отговорност. "Това е награда не само за нас, но и за всичките ни партньори - все хора с големи сърца. Отговорността и ангажимента ни към възрастните и децата се превърна в наша кауза", разказа д-р Павлов.Той допълни, че работят с много социални домове за деца и възрастни от цялата страна.

Програмата за насърчаване на отговорни корпоративни практики и сътрудничество цели да отличи подобаващо най-добрите КСО практики в Европа. Европейските отличия се организират едновременно в 29 страни, с подкрепата на Европейската комисия и символичния домакин на програмата - Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Следващият етап от Европейските награди, където д-р Валентин Павлов и дентална клиника "ЕО Дент" ще вземат участие в церемонията по представяне на победителите от различните страни. Това ще стане на официална церемония в Брюксел, Белгия.

Още за: ДСБ  Демократи  за  силна  България  д-р  Валентин  Павлов  избори  2013 

Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

18 коментара

25 април 2013 | You ll Never Walk Alone
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

В ЕО ДЕНТ работят най-некадърните зъболекари. Един път отидох на зъболекар там и ми отвориха грешен зъб.


25 април 2013 | Бяла лястовица
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Успехите на сем. д-р Павлови са впечатляващи. Но... завистниците също са много.


25 април 2013 | ЧОВЕК
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Ако не лъгеш, защо не си завел съдебен иск за грешния зъб?


25 април 2013 | още 1 мнение
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Мисля, че д-р Павлова е по-подходяща занапред за кандидат - по-пробивна, по-амбициозна, по-представителна фигура с по-подходящ глас. И не е изтъркана кандидатура. Даже и снимките не говорят, а крещят това.


25 април 2013 | Перничанин
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Павлов приема млади и неопитни зъболекари, за да им плаща по малко. По старите са просто не до там добри и му работят за малко пари. При него работят хора, които не могат да се реализират сами, за разлика от другите им колеги. Средния мед. персонал е с едни заплати по ведомост, а другата част се дава на ръка. Низшия персонал или не се води на работа или е на 4 часа. При проверки, за които го уведомяват, част от персонала ги крият по кабинетите. Голяма част от годишните данъчните фактури са фалшиви и още и още..... Просто някой трябва да направи сериозен и неподкупен одит. Там се дават големи суми на институции от които зависят. С една дума, това е човекът, който не заслужава доверието на перничани.


25 април 2013 | Pernichanka
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Mnogo si zloben uvagaemi pernichanino. Horata sa oceneni ot megdunarodno juri. N o ti ot zloba i zavist ne mogech da go razberech.


25 април 2013 | иванова
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

павлов имаше златни ръце когато прохождаше в кабинета на търговска а сега вече гледа от високо и драска към политиката защо не си седиш мирно павлов и си гледай занаята ще си по полезн така


26 април 2013 | Blue
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Иванова - не съм съгласен с теб, че Павлов трябва да си седи и само да си гледа зъбите. Щом е тръгнал по пътя на политиката значи има идеи, а и е доста навътре в проблемите със здравеопазването. Ако хората с идеи просто си седят и не си дават зор да ги реализират, тогава за къде сме


26 април 2013 | Веси
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Покровителят на Павлов излезе от затвора и сега ще са великолепен и силен тандем.


26 април 2013 | Перничанка
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Какво правят на снимката семейство Мила и Иван Искренови? Селянина винаги ще го познаеш по клекналата стойка на снимка. Простото си остава просто завинаги.


26 април 2013 | Стефанов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

едно голямо браво на сем. Павлови, добри мениджъри, по-добри стоматолози, но най-добри хора... стискам палци на д-р Павлов за предстоящите избори, твърдо съм зад него!


26 април 2013 | kiro
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

po loshi zabolekari ne poznavam osobeno ivanova


26 април 2013 | kiro
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

czeni evropeiski ka4estvo 00000


26 април 2013 | Петя
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Павлова си е некадърна, лично ми лекува зъб, който се наложи мъжът й да ми го извади. Защото разбира се не можа да го излекува като хората, а парите за всичко си взеха!


26 април 2013 | Анализатор
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Д-р Павлов е най-хуманният кандидат за народен представител в Пернишкия регион. Не само професията го прави състрадателен и отзивчив към проблемите на хората. Той притежава изключително висок морал, психическа и емоционална стабилност, диалогичност, голяма култура и мотивация за благотворителност. Всичко това се вижда и чувства при всеки контакт с него. Единствено той има национална известност и международно признание. Такава личност ни трябва за народен представител. Това е единствено правилния избор за нас перничани. Успех, докторе!!!


26 април 2013 | д-р К.Касабов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Семейство Павлови са прекрасни колеги стоматолози. Благородно им завиждам за клиентелата, която е в уникалния диапазон от никому неизвестната безработна жена до холивудски величия като Силвестър Сталоун. Не крия, че с удоволствие се уча от тяхната практика. В моя кабинет в София често ги каня за консултации при сложни случаи и винаги са се отзовавали с готовност. Много сме колегите и пациентите на д-р Павлов, които ще гласуваме за неговата кандидатура.


25 ноември 2014 | Емилия Якимова
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ужас. В ЕО Дент д-р Дамянов /симпатично момче/ е голям специалист по изпилване на зъби. Направи ми две некачествени пломби, от които едвата ми падна на вторият ден. Факта че се допускат такива "специалисти" говори за ниското ниво на тази клиника.


24 септември 2016 | Пациент
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Др БОЯДЖИЕВ Е МНОГО ДОБАР СПЕЦИАЛИСТ ОТ ЕО ДЕНТВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката