Всички новини от Перник и региона
Перничанка ще отговаря за неплащане на издръжка на малолетното си дете Любов, флирт, съмнения, недоверие, недоразумения, много комични ситуации представени от актьорите н... Вандалски акт! Ярджиловци избухна срещу красивата журналистка Горяна Панайотова и нейния коментар за...
   РегистрацияПарола

Вандалски акт! Ярджиловци избухна срещу красивата журналистка Горяна Панайотова и нейния коментар за Сурва! Надраскаха гаража на родителите й! Местен интелигент показа малкото си достойнство в рисунка


4 февруари 2016  zapernik.com  35 коментараИнтелигенцията на село Ярджиловци показа най-доброто от себе си тази нощ. След публикация на zaPernik.com, в която журналистката Горяна Панайотова, която също е от селото разкритикува местните сурвакари, които обявиха бойкот на фестивала Сурва, защото не ги наградили тази година с първи места. Нейното мнение бе публикувано в статия в zaPernik.com, където ярджиловчани бяха остро критикувани затова, че ламтят за награди, а не се явяват на Сурва заради публиката. Коментарът и се хареса от хиляди, препоръчва се от стотици, но не и от някои селски интелигенти.

"На Сурва сте дошли не на надница, а по свое желание - да се веселите. Ако не можете, ще минем и без вас. Кукерите и бабугерите също са уникални - много повече от вашите претенции. Приличате като агитка на футболен мач, дето псува съдията, че не ви е дал дузпа. Големи, зрели мъже се драпате всяка година за парче злато. Засрамете се! Заради всички, които през тези дни дойдоха да ви гледат и ви се радваха. Явно това, че сте донесли радост на някой не ви грее, трябва ви тапия- и то ако може всяка година, абонамент за награди", написа в коментара си в zaPernik.com Горяна. Цялата статия може да прочетете тук.

И какво стана:

Тази нощ, гаража на родителите на Горяна бе надраскан с вандалски надпис и рисунка. "Г.П. ти си срам за нас", пише с бяла боя. До надписа, автора е нарисувал рисунка на достойнството си - определено доста малко като размер.

Но, това също е част от живота на село Ярджиловци. Този вандализъм е също част от колорита на селото. Част от местния фолклор. Така го приемаме. Не знаем дали е по-добре авторът на това произведение на изкуството да има по-голямо достойнство или да си остане такъв примитив - за да прослява все така село Ярджиловци с творчеството си. Все тая!  Да живее Сурва!

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

35 коментара

4 февруари 2016 | Мasked
Оценка:
11
 (
29
 гласа)


Никой не е пророк баш в собственото си село! Но някои хора се взеха много насериозно!? Спори се по казус който е НЕСЕРИОЗЕН и смешен! Признавам правото на хората да се маскират, да се резилят, овоняват въздуха около тях на пръчовина, кокошинци и пот, отвратително да дъхтят от 2-3 метра на преработена в стомаха ракия, туршия, сланина и праз, да гледат с обезумели от масова екзалтация ококорени очи и за всичкото това да очакват КЛАСАЦИИ и НОМИНАЦИИ от други високопоставени безделници, наречени ЖУРИ!! Изобщо щом тези неща, които описвам кефят някои хора и ги карат да забравят сивото ежедневие - така да бъде! Всичко е бизнес!! За общинарите.. безплатен гювеч, раздути фактури за несъществуващи разходи, безплатна лапачка и пиячка на корем, за жълтия казионен сайт освен месечната лепта от общината повече коментари, повече сайтопосещения - следователно и повече левчета за нудиновинарката Горяна, самопровъзгласила се за журналистка, както и за нейния пудел, едва завършилия 9-ти клас Пепчо!


4 февруари 2016 | чавдар
Оценка:
13
 (
37
 гласа)

Ех селяни, селяниии . Много сте зле ей сега и на снимка се вижда. Горяна трябва да я е срам от вас


4 февруари 2016 | Tctc
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Ех, Горяна, Горяна. Плачеш си само и единствено за внимание, тцтцтцт


4 февруари 2016 | Иво
Оценка:
14
 (
32
 гласа)

Селяните са си селяни. То затова и славата на Ярдижловци е такава. Познавам от там един, двама - пълна скръб.

А това което са направили е повече от недостойно, но ... България - Перник


4 февруари 2016 | Браво на Китай
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

Вижте и на Горяна голите снимки пуснати официално в интернет.
Момето ич и не я е срам да си показва голотиите по телевизията, та че се засегне от една безобидна рисунка на вратата на гаражо.


4 февруари 2016 | Кур за Ярджиловци
Оценка:
8
 (
28
 гласа)

Кур за Ярджиловци


4 февруари 2016 | 123456
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Бива я Гарянчето, палавница е, поне това което се вижда на нейните снимки.


4 февруари 2016 | аз
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Вижте и фейсбук и вижте кой и е гадже :D :D :D :D :D :D


4 февруари 2016 | 69
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

До надписа, автора е нарисувал рисунка на достойнството си - определено доста малко като размер. Ако и нейното достойнство е колкото вратата на гаража, затова неговото ви се вижда малко. А вие от тази бълвоч наречен сайт явно много мъжки достойнства сте виждали, дано поне тук сте професионалисти.


4 февруари 2016 | от селото
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Горяна може да си пише каквото си иска и да не ни харесва, ама как можахте да надраскате на Вельо гаража дето като закъсате ходите услуги да му искате душа човек.


4 февруари 2016 | qrdjel OVCI
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Goran4e mani gi tia pro6laci te tolku si mogat . Prava si be6e dobre im go kaza


4 февруари 2016 | 123
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Тишкин, това женати ли е, евала брат.


4 февруари 2016 | kitai
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Nie sme gordo selo i zatova se zashtitavame na nepravdite


4 февруари 2016 | gorqncheto
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

golite ti stihove sa malko po zle


4 февруари 2016 | ...
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Kitaici umreli, kolko puti tree da qdete boi i da se nasirate za da vi doide akula?!


4 февруари 2016 | wtf
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Е след такова мощно избухване (някой надраскал гаража на къща в огромното по размери село Ярджиловци) трябва "красивата журналистка" да получи Пулицър, не ли? След този огромен отзвук, който получи гениално написаният коментар на жената на Тишкин задължително Пулицър! А на самия Тишкин Пулицър пожизнено и вовеки!


4 февруари 2016 | Пешо АБ-то
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Плаче си за кур тая, а тоя мухльо Пепи ще си играе на войници.


4 февруари 2016 | Мasked
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Нерде Хемингуей, Артър Милър или Уилям Фокнър, нерде Нуди Горяна и Пудел Пепчо! Колко му е един "ярджиловски" Пулицър да поемат дружно двамата, па макар и с малки размери върху гаражна врата? Прочетох "гениалното" творение на красивата "журналистка", а това ме провокира да се запозная и с част от голото и стихоплетство. Видях, че навръх 3 март, нашият Национален Празник, Герито е рецитирало в едно предаване на Иван и Андрей, естествено събличайки се. Резултатът е плачевен - нито плътта издържана, нито стихчето впечатляващо, а накрая "журналистката" се оплете като пиле в кълчища!! В едно друго интервю Герито твърди, че би опитала групов секс, а също така и че съвсем "малко" се дразни, че някакъв интимен партньор еякулирал много бързо! Изобщо от красивата "журналистка" блика отвсякъде МОРАЛ, та май идва и в повече. По причина на това си мисля, че е най-добре двамата с Пепчо да си трайкат, да си получават общинската надница от 1 200 лв. от за слугуване на тьотя Верка и ...ТИШИНА!!


4 февруари 2016 | До wtf
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Това не се знае, може и да получи наградата Пулицър. Връчва се за вестникарска и онлайн журналистика, литературни постижения и музикална композиция. Но няма да я оценяваме аз и ти wtf, има кой да я оценява.


4 февруари 2016 | 123
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Masked, ама нека опита каквото иска, живота си е неин, все пак тя се е явявала в шоу програма, не е била в Панорама.


4 февруари 2016 | морена
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

123, абе нека си опитва каквото иска, но да не ни поднася аморалното си поведение с геройско самочувствие! Аз лично се срамувам от Такива "герои" на нашето време!!! Заради такива като нея и лилипутчето Петър нашият град има лоша слава! Те са срам за Перник! Ама срам, та срам!


4 февруари 2016 | ДА СЕ ЗНАЕ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

абе горяно не разбра ли че вече ти не важиш с твойте тъпи статийки кралев долския кмет и кметицата на перник определиха кой да е първенеца


4 февруари 2016 | Свидетел
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Горанче я кажи колко ярджиловски рисунки си изяла???


4 февруари 2016 | Ние също знаем.
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Миналата година журито иска да даде Златна маска на Ярджиловци, но кмета И. И нарежда да е Кралев дол. Тази година журито иска да даде Златна маска на Ярджиловци, кметицата нарежда да е Секирна. Решават наградите да са две маски -Ярджиловци и Секирна, отново забрана. Решават да дадат Сребърна на Ярджиловци, на сутринта ги сменят с Бела вода. Това е истината ! "БлагодарЯ на Славчо Чанев, той си знае защо !", каза някой на пресконференцията. Ние също знаем.


4 февруари 2016 | 111
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Лъжите и наглото поведение Горянче, водят до неприятни ситуации. Твоята статия е вандализъм също, но не се срамиш. Ти сама каза, че няма да премълчиш което не те кефи, но май има и дриги които не премълчават. Пиши и си рецитирай голите стихчета, там поне двама трима дядковци могат и да ти де зарадват.


4 февруари 2016 | БАТАНОВЦИ
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Хахах седнали да обсъждат аморалното поведение на момичето онея дето рисуват и пишат по стените.... ма много сте смешни у това село... па и големата сурва вие за нея живеете и човек ше убиете ако требе щом ви за захлопат звонците в тъпите кратуни, и ся кво, рипате ли от кеф че сте се осрали на един гараж :)))


4 февруари 2016 | Temenuzhka
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Само не разбирам защо поне един от "достойните" коментатори тук не си написа името, не застана с него и чак след това не изказа мнение? За мен, коментарите ви тук са доста цинични, невъзпитани и крайно просташки. Всеки човек с позиция би трябвало да я отстоява достойно като застане пред всички и не се крие. Горяна направи това. Дали е права или не, всеки има глава на раменете да реши за себе си. Това правя и аз. А вие, мили коментатори и съдници, защо коментирате без да кажете кои сте? Сигурна съм, че доста от вас познават Горяна лично, но нямате смелост да излезете на светло. Жалко е и доста тъжно! А произведението на изкуството на гаража-то просто не търпи коментар. За съжаление някой доста се наака с това творчество! С насилие и агресия нищо не се постига! Силно се надявам, че е детска постъпка, защото ако е постъпка на възрастен се плаша за примера, който давате на децата си! Не бих искала лятото, когато пребивавам в селото, моето дете да гледа такива картинки. Срам ме е, за вас-не


5 февруари 2016 | Един ДРУГ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Грозна работа! Но и Горяна малко преигра, защото след всеки фестивал се каниме да не участваме повече и като дойде времето първи връзваме звонците. та идеята ми е, че не трябваше да критикува групата. познавам я приятел ми е Теменужке и ти си ми приятел и теб познавам, но по добре за мен е да пишя под друго име!


5 февруари 2016 | до другия
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Ма кои са тия художници прошляци дето злепоставят цело село кажете ми кои са да ги нагримирам!!!!
Щото аз четох коментара на горяна и много ми хареса щото и аз си мислех същото . Ма откаде накаде сека година ше се правиме на интересни. Това че се перчиме колко сме добри и как нема повече да участваме а поске се кичиме с звонци не е ли унижение? Това че нашарихте гаража на един честен човек не е ли унижение за вас, това че пишете гнусотии по адрес на едно умно момиче различно от вас не е ли унижение? Вие сте ударили дъното бре хора!


5 февруари 2016 | пф
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Уникален народ, уникална държава! Да ми прости интелигенцията, ама простотията на повечето ярджиловци е в повече. Това да надраскаш гаража на невинния човек, граничи с малоумнщина. Догодина изобщо не участвайте в Сурва. Призовавам хората да не гласуват за вас!


5 февруари 2016 | петя
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Познавам много хора от Ярджиловци! Изключително агресивни, самовлюбени и ограничени хора. Но за сметка на това с огромно самочувствие!!!! Не минава празник в селото, без грозни побойща, кланета и какви ли не селски ексцесий!!!


5 февруари 2016 | Кукер
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Големите суровакари от Китай, като сте много мъже и сте казали че няма да участвате догодина, поне си дръжте на думата и верно не участвайте, а не като путки догодина пай. Един мъж си държи на думата. А ако иска селото да си изчисти името и да докаже че не не всички в това село са боклуци, да вземе да издири драскачите и да ги накара да си изтрият произведението. до тогава нека си стои, давидим на кой ще му стиска и кой е с чест


5 февруари 2016 | wtf
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До wtf написа:може и да получи наградата Пулицър

Може, а актьорите от "Забранена любов" може да получат Оскар...


5 февруари 2016 | wtf до Мasked
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мasked написа:Нуди Горяна и Пудел Пепчо!


Велико! Супер много ме развесели :DDDDD


6 февруари 2016 | До Ние също знаем
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ако това е вярно е голям скандал, а журито е формално. Пишете го в статия тук, а не като коментар!Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката