Всички новини от Перник и региона
Планираните прекъсвания на електрозахранването на територията на Пернишка област, обслужвана от ЧЕЗ,... Забраниха на администрацията в Перник да влиза в сградата на общината в извънработно време. Стаята н... Любов, флирт, съмнения, недоверие, недоразумения, много комични ситуации представени от актьорите н...
   РегистрацияПарола

Вандалски акт! Ярджиловци избухна срещу красивата журналистка Горяна Панайотова и нейния коментар за Сурва! Надраскаха гаража на родителите й! Местен интелигент показа малкото си достойнство в рисунка


4 февруари 2016  zapernik.com  35 коментараИнтелигенцията на село Ярджиловци показа най-доброто от себе си тази нощ. След публикация на zaPernik.com, в която журналистката Горяна Панайотова, която също е от селото разкритикува местните сурвакари, които обявиха бойкот на фестивала Сурва, защото не ги наградили тази година с първи места. Нейното мнение бе публикувано в статия в zaPernik.com, където ярджиловчани бяха остро критикувани затова, че ламтят за награди, а не се явяват на Сурва заради публиката. Коментарът и се хареса от хиляди, препоръчва се от стотици, но не и от някои селски интелигенти.

"На Сурва сте дошли не на надница, а по свое желание - да се веселите. Ако не можете, ще минем и без вас. Кукерите и бабугерите също са уникални - много повече от вашите претенции. Приличате като агитка на футболен мач, дето псува съдията, че не ви е дал дузпа. Големи, зрели мъже се драпате всяка година за парче злато. Засрамете се! Заради всички, които през тези дни дойдоха да ви гледат и ви се радваха. Явно това, че сте донесли радост на някой не ви грее, трябва ви тапия- и то ако може всяка година, абонамент за награди", написа в коментара си в zaPernik.com Горяна. Цялата статия може да прочетете тук.

И какво стана:

Тази нощ, гаража на родителите на Горяна бе надраскан с вандалски надпис и рисунка. "Г.П. ти си срам за нас", пише с бяла боя. До надписа, автора е нарисувал рисунка на достойнството си - определено доста малко като размер.

Но, това също е част от живота на село Ярджиловци. Този вандализъм е също част от колорита на селото. Част от местния фолклор. Така го приемаме. Не знаем дали е по-добре авторът на това произведение на изкуството да има по-голямо достойнство или да си остане такъв примитив - за да прослява все така село Ярджиловци с творчеството си. Все тая!  Да живее Сурва!

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

35 коментара

4 февруари 2016 | Мasked
Оценка:
11
 (
29
 гласа)


Никой не е пророк баш в собственото си село! Но някои хора се взеха много насериозно!? Спори се по казус който е НЕСЕРИОЗЕН и смешен! Признавам правото на хората да се маскират, да се резилят, овоняват въздуха около тях на пръчовина, кокошинци и пот, отвратително да дъхтят от 2-3 метра на преработена в стомаха ракия, туршия, сланина и праз, да гледат с обезумели от масова екзалтация ококорени очи и за всичкото това да очакват КЛАСАЦИИ и НОМИНАЦИИ от други високопоставени безделници, наречени ЖУРИ!! Изобщо щом тези неща, които описвам кефят някои хора и ги карат да забравят сивото ежедневие - така да бъде! Всичко е бизнес!! За общинарите.. безплатен гювеч, раздути фактури за несъществуващи разходи, безплатна лапачка и пиячка на корем, за жълтия казионен сайт освен месечната лепта от общината повече коментари, повече сайтопосещения - следователно и повече левчета за нудиновинарката Горяна, самопровъзгласила се за журналистка, както и за нейния пудел, едва завършилия 9-ти клас Пепчо!


4 февруари 2016 | чавдар
Оценка:
13
 (
37
 гласа)

Ех селяни, селяниии . Много сте зле ей сега и на снимка се вижда. Горяна трябва да я е срам от вас


4 февруари 2016 | Tctc
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Ех, Горяна, Горяна. Плачеш си само и единствено за внимание, тцтцтцт


4 февруари 2016 | Иво
Оценка:
14
 (
32
 гласа)

Селяните са си селяни. То затова и славата на Ярдижловци е такава. Познавам от там един, двама - пълна скръб.

А това което са направили е повече от недостойно, но ... България - Перник


4 февруари 2016 | Браво на Китай
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

Вижте и на Горяна голите снимки пуснати официално в интернет.
Момето ич и не я е срам да си показва голотиите по телевизията, та че се засегне от една безобидна рисунка на вратата на гаражо.


4 февруари 2016 | Кур за Ярджиловци
Оценка:
8
 (
28
 гласа)

Кур за Ярджиловци


4 февруари 2016 | 123456
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Бива я Гарянчето, палавница е, поне това което се вижда на нейните снимки.


4 февруари 2016 | аз
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Вижте и фейсбук и вижте кой и е гадже :D :D :D :D :D :D


4 февруари 2016 | 69
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

До надписа, автора е нарисувал рисунка на достойнството си - определено доста малко като размер. Ако и нейното достойнство е колкото вратата на гаража, затова неговото ви се вижда малко. А вие от тази бълвоч наречен сайт явно много мъжки достойнства сте виждали, дано поне тук сте професионалисти.


4 февруари 2016 | от селото
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Горяна може да си пише каквото си иска и да не ни харесва, ама как можахте да надраскате на Вельо гаража дето като закъсате ходите услуги да му искате душа човек.


4 февруари 2016 | qrdjel OVCI
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Goran4e mani gi tia pro6laci te tolku si mogat . Prava si be6e dobre im go kaza


4 февруари 2016 | 123
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Тишкин, това женати ли е, евала брат.


4 февруари 2016 | kitai
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Nie sme gordo selo i zatova se zashtitavame na nepravdite


4 февруари 2016 | gorqncheto
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

golite ti stihove sa malko po zle


4 февруари 2016 | ...
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Kitaici umreli, kolko puti tree da qdete boi i da se nasirate za da vi doide akula?!


4 февруари 2016 | wtf
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Е след такова мощно избухване (някой надраскал гаража на къща в огромното по размери село Ярджиловци) трябва "красивата журналистка" да получи Пулицър, не ли? След този огромен отзвук, който получи гениално написаният коментар на жената на Тишкин задължително Пулицър! А на самия Тишкин Пулицър пожизнено и вовеки!


4 февруари 2016 | Пешо АБ-то
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Плаче си за кур тая, а тоя мухльо Пепи ще си играе на войници.


4 февруари 2016 | Мasked
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Нерде Хемингуей, Артър Милър или Уилям Фокнър, нерде Нуди Горяна и Пудел Пепчо! Колко му е един "ярджиловски" Пулицър да поемат дружно двамата, па макар и с малки размери върху гаражна врата? Прочетох "гениалното" творение на красивата "журналистка", а това ме провокира да се запозная и с част от голото и стихоплетство. Видях, че навръх 3 март, нашият Национален Празник, Герито е рецитирало в едно предаване на Иван и Андрей, естествено събличайки се. Резултатът е плачевен - нито плътта издържана, нито стихчето впечатляващо, а накрая "журналистката" се оплете като пиле в кълчища!! В едно друго интервю Герито твърди, че би опитала групов секс, а също така и че съвсем "малко" се дразни, че някакъв интимен партньор еякулирал много бързо! Изобщо от красивата "журналистка" блика отвсякъде МОРАЛ, та май идва и в повече. По причина на това си мисля, че е най-добре двамата с Пепчо да си трайкат, да си получават общинската надница от 1 200 лв. от за слугуване на тьотя Верка и ...ТИШИНА!!


4 февруари 2016 | До wtf
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Това не се знае, може и да получи наградата Пулицър. Връчва се за вестникарска и онлайн журналистика, литературни постижения и музикална композиция. Но няма да я оценяваме аз и ти wtf, има кой да я оценява.


4 февруари 2016 | 123
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Masked, ама нека опита каквото иска, живота си е неин, все пак тя се е явявала в шоу програма, не е била в Панорама.


4 февруари 2016 | морена
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

123, абе нека си опитва каквото иска, но да не ни поднася аморалното си поведение с геройско самочувствие! Аз лично се срамувам от Такива "герои" на нашето време!!! Заради такива като нея и лилипутчето Петър нашият град има лоша слава! Те са срам за Перник! Ама срам, та срам!


4 февруари 2016 | ДА СЕ ЗНАЕ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

абе горяно не разбра ли че вече ти не важиш с твойте тъпи статийки кралев долския кмет и кметицата на перник определиха кой да е първенеца


4 февруари 2016 | Свидетел
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Горанче я кажи колко ярджиловски рисунки си изяла???


4 февруари 2016 | Ние също знаем.
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Миналата година журито иска да даде Златна маска на Ярджиловци, но кмета И. И нарежда да е Кралев дол. Тази година журито иска да даде Златна маска на Ярджиловци, кметицата нарежда да е Секирна. Решават наградите да са две маски -Ярджиловци и Секирна, отново забрана. Решават да дадат Сребърна на Ярджиловци, на сутринта ги сменят с Бела вода. Това е истината ! "БлагодарЯ на Славчо Чанев, той си знае защо !", каза някой на пресконференцията. Ние също знаем.


4 февруари 2016 | 111
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Лъжите и наглото поведение Горянче, водят до неприятни ситуации. Твоята статия е вандализъм също, но не се срамиш. Ти сама каза, че няма да премълчиш което не те кефи, но май има и дриги които не премълчават. Пиши и си рецитирай голите стихчета, там поне двама трима дядковци могат и да ти де зарадват.


4 февруари 2016 | БАТАНОВЦИ
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Хахах седнали да обсъждат аморалното поведение на момичето онея дето рисуват и пишат по стените.... ма много сте смешни у това село... па и големата сурва вие за нея живеете и човек ше убиете ако требе щом ви за захлопат звонците в тъпите кратуни, и ся кво, рипате ли от кеф че сте се осрали на един гараж :)))


4 февруари 2016 | Temenuzhka
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Само не разбирам защо поне един от "достойните" коментатори тук не си написа името, не застана с него и чак след това не изказа мнение? За мен, коментарите ви тук са доста цинични, невъзпитани и крайно просташки. Всеки човек с позиция би трябвало да я отстоява достойно като застане пред всички и не се крие. Горяна направи това. Дали е права или не, всеки има глава на раменете да реши за себе си. Това правя и аз. А вие, мили коментатори и съдници, защо коментирате без да кажете кои сте? Сигурна съм, че доста от вас познават Горяна лично, но нямате смелост да излезете на светло. Жалко е и доста тъжно! А произведението на изкуството на гаража-то просто не търпи коментар. За съжаление някой доста се наака с това творчество! С насилие и агресия нищо не се постига! Силно се надявам, че е детска постъпка, защото ако е постъпка на възрастен се плаша за примера, който давате на децата си! Не бих искала лятото, когато пребивавам в селото, моето дете да гледа такива картинки. Срам ме е, за вас-не


5 февруари 2016 | Един ДРУГ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Грозна работа! Но и Горяна малко преигра, защото след всеки фестивал се каниме да не участваме повече и като дойде времето първи връзваме звонците. та идеята ми е, че не трябваше да критикува групата. познавам я приятел ми е Теменужке и ти си ми приятел и теб познавам, но по добре за мен е да пишя под друго име!


5 февруари 2016 | до другия
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Ма кои са тия художници прошляци дето злепоставят цело село кажете ми кои са да ги нагримирам!!!!
Щото аз четох коментара на горяна и много ми хареса щото и аз си мислех същото . Ма откаде накаде сека година ше се правиме на интересни. Това че се перчиме колко сме добри и как нема повече да участваме а поске се кичиме с звонци не е ли унижение? Това че нашарихте гаража на един честен човек не е ли унижение за вас, това че пишете гнусотии по адрес на едно умно момиче различно от вас не е ли унижение? Вие сте ударили дъното бре хора!


5 февруари 2016 | пф
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Уникален народ, уникална държава! Да ми прости интелигенцията, ама простотията на повечето ярджиловци е в повече. Това да надраскаш гаража на невинния човек, граничи с малоумнщина. Догодина изобщо не участвайте в Сурва. Призовавам хората да не гласуват за вас!


5 февруари 2016 | петя
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Познавам много хора от Ярджиловци! Изключително агресивни, самовлюбени и ограничени хора. Но за сметка на това с огромно самочувствие!!!! Не минава празник в селото, без грозни побойща, кланета и какви ли не селски ексцесий!!!


5 февруари 2016 | Кукер
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Големите суровакари от Китай, като сте много мъже и сте казали че няма да участвате догодина, поне си дръжте на думата и верно не участвайте, а не като путки догодина пай. Един мъж си държи на думата. А ако иска селото да си изчисти името и да докаже че не не всички в това село са боклуци, да вземе да издири драскачите и да ги накара да си изтрият произведението. до тогава нека си стои, давидим на кой ще му стиска и кой е с чест


5 февруари 2016 | wtf
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До wtf написа:може и да получи наградата Пулицър

Може, а актьорите от "Забранена любов" може да получат Оскар...


5 февруари 2016 | wtf до Мasked
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мasked написа:Нуди Горяна и Пудел Пепчо!


Велико! Супер много ме развесели :DDDDD


6 февруари 2016 | До Ние също знаем
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ако това е вярно е голям скандал, а журито е формално. Пишете го в статия тук, а не като коментар!Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката