Всички новини от Перник и региона
Младежкото БСП с нов председател ПОДРОБНОСТИ ОТ ЕКШЪНА НА КАРАУЛКАТА НА ВЛАДАЯ! Барети от спецотряда Кобра са арестували зрелищно авт... Не го е срам.Потърпевши до г-жа Церовска: Управителят на ОП Пазари Димитър Дойчинов рекетира и изнудва целия паза...
   РегистрацияПарола

ШОК! Радио Кракра пожелава тройки на слушателите си, сред които са шефа на бюрото по труда Р. Симеонов, фейсбук коментаторката Г. Асенова и гаджето на счетоводителката на ГЕРБ Перник Е. Ненков


5 февруари 2016  За Перник  23 коментара

Водещият Димитър Аврамов
Водещият Димитър Аврамов


Водещият Димитър Аврамов

Радио Кракра се изгаври тотално със слушателите си тази сутрин, като пожела на част от тях“тройки” - това е сексуален акт, в който са включени трима партньора. Това стана по време на сутрешния блок на радиото, когато се прочете хороскопа, където за зодия “Дева” водещия обяви, че ще получат предложения за тройки. Що за хороскоп е това? И кой въобще изработва такива хороскопи сутрин по радито?

Водещият Димитър Аврамов, известен сред приятелите със сексуалните си двусмислия тази сутрин не пресоли ли манджата, или наистина вярва в това, което говори в ефир? Все пак зодия Дева са сериозни хора от пернишкия елит:

Червената общественичка и фейсбук коментаторка Галина Асенова е зодия Дева.

Шефът на бюрото по труда в Перник Росен Симеонов е зодия Дева.

Патриотът Емо Ненков, гадже на счетоводителката на ГЕРБ Перник и кандидат-общински съветник Милена Стоянова също е зодия Дева.

Списъкът е дълъг. Може ли на тези хора Радио Кракра да пожелава тройки?

Преди години, водещия шашна перничани с въпроса биха ли приели на работа различните? Някои от анкетираните не разбраха какво точно има предвид водещия, на което той уточни - например гейове.

Изводът на водещия е, че 50 % от перничани биха приели на работа "различни", но Аврамов се усъмни, че това е само на думи. Може да опипва почвата за нова работа.

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

23 коментара

5 февруари 2016 | 123
Оценка:
32
 (
34
 гласа)

гениална статия!


5 февруари 2016 | 666
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

В. лице Антон Николов Окр. съд П-к корумпирано. Ако имате оплаквания от това вещо лице или от други, които за пари продават майка си и баща си, не мълчете.5 февруари 2016 | Мasked
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Както е видно, пуделът Пепчо и красивата "журналистка" от Ярджиловци са установили, че със сурвакарските статии са се умазАли хептен и сега предприемат обходен маньовър. Според техните сметки сега трябва да тръгнат коментари за Галя Асенова, Росен Симеонов и "патриотът" (идиотът Емо Ненков), както и за известният на всички радиоводещ "Димитричка"! Резилът на Нуди Гери и Дебил Пепчо си е за тяхна сметка, цяло село Ярджиловци име се подиграва, язък само за Вельо Стаменов, че трябва да се срамува, без да е виновен. Що се отнася до ерзац-водещият "Димитричка", известен с белия огромен часовник на дясната си нетвърда китка, с палавата походка и със закачливия секси-тембър (според неговите дружки), нЕма лошо, и без това НОРМАЛНОСТТА на по-известните пернишки личности по скоро им носи негативи! Очевидно жълтокафявото върви и се котира добре. Преди 2-3 години имаше една статия за Дебил Пепчо, в която пишеше - цък + или - в сайта, цък стотинки в касичката на Нуди Гери! Бизнесът си е бизнес!!


5 февруари 2016 | РАДКА
Оценка:
23
 (
23
 гласа)

ГЕНИАЛНА СТАТИЯ! НЯМА ЛИ ЗА КАКВО ДА ПИШЕТЕ, ЧЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ? А ЗАЩО ЛИ ВЪОБЩЕ ВИ ЧЕТА? АЗ СЪМ ЗОДИЯ ДЕВА И КАКВО ОТ ТОВА. ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА МИ ИЗЛЕЗЕ КЪСМЕТА ДНЕС, АКО УЧАСТВАМ В ТРОЙКА. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ МАЛОУМНИЦИ КАТО ВАС. ИМА ТОЛКОВА СЕРИОЗНИ ТЕМИ, ПО КОИТО ДА ПИШЕТЕ, А ВИЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОСТОТИИ.


5 февруари 2016 | гнусно
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

Еееееех, Диманов, Диманов ...сърце "юнашко" не трае да трае ! К'во искаш сега? Нали заветната ти цел да се пенсионираш с по- висока пенсийка се изпълни. Трай там и си гледай внучето. Ти ли лайномет ниеден, ти ли мазно изчадие адово си за дума ! Ти ли, който си готов всеки задник да оближеш за някаква далаверка . Не че съм фен на гъзолизците и продажниците от zapernik, но точно от твойта уста ...Айде моля ти се ! От един дол дренки си с тези, дето плюеш така храбро . Присмяла се куката на кривото дърво!


5 февруари 2016 | +
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Водещият Димитър Аврамов постоянно се разхожда с друго момче под ръчичка. Мека китка е 100%.


5 февруари 2016 | -
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Може да е мека китка, ама е твърд анус.


5 февруари 2016 | Н
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Аз не виждам нищо възмутително в хороскопа за зодията днес. Двойки, тройки, какво значение има. Това е въпрос на личен избор на всеки човек. Лошо няма.


5 февруари 2016 | Аз
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Нещо не схващам. Познавам и Пепи, познавам и Митко - не мисля двамата да имат проблем помежду си, че да се появяват подобни статии. Остава да не е дело на Пепи а на някой друг от редакцията. Като цяло просто не схващам що за новина е. Понеже еди кои си били зодия Дева, дай сега да са били точно те иманите предвид. Тъпотии. Хора, свърши ли се доброто, че почнахте с тия сензационни глупости.


5 февруари 2016 | Ебанчев
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Искам да направим една тройка аз, ти и жена ти. Ти ще ми правиш свирка, аз ще еба жена ти в гъза, накрая ще ми направиш втора свирка. Тишкин, долно малко педерастче!


5 февруари 2016 | Мasked
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Почитаеми нарекъл се Аз! След като си задаваш въпроса "Не схващам", недей да твърдиш, че познаваш Пудел Пепчо. Пуделът е в състояние да направи и невъзможното, за да изкрънка още някое левче и да получи обществено признание. Това се нарича КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ! По същество - Пуделът знае, че заради илитератството си (почти завършен 9-ти клас) и комплексите си той е обречен да бъде слуга и паж на тези, които плащат. Най-вероятно негова е и идеята преди почти десетилетие да накара Горяна да прави публично голи рецитателни сеанси, като по този начин я дамгоса за вечни времена и орезили себе си. След тоя РЕЗИЛ никой не трябва да очаква от Пудел Пепчо и Нуди Гери срам и нормалност. Това обяснява и тяхната страст да ожълтяват и окафеняват всичко, което би предизвикало посещения, коментари и левчета в жалкото им сайтче. Тяхното кредо е следното: "Щом Субектът е интересен и обществено припознат, дайте да го орезилим - след като ние сме в катран, перушина и лайна, нека да не сме сами там!


5 февруари 2016 | SMQH
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Не знам какво е говорено по радио Кракра, но написаното в сайта е писано от пиян или дрогиран човек .


5 февруари 2016 | shnuro
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

боли ме куро и без това скоро нема да го има това радио, защото е продадено а познайте на кого хахаха


5 февруари 2016 | спиро
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Аврамов е гей доказано е


5 февруари 2016 | Nabljudatel
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Otiva se bavno no sigurno kam nai-prostite sachinenija v tozi sait.
Njakoi moje li da napiche nechto ochte po-tapo?


5 февруари 2016 | Перничанка
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Като са глупости, що ги четете?


5 февруари 2016 | Учител
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Аврамов не е гей. Той е завършил Психология. Лично аз съм го виждала с момиче, и всеки който е учил по това време в Благоевград.6 февруари 2016 | перничанка
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Този сайт преди беше част от Медия груп 24 ООД. Там се публикуваха новини от Пловдив, Русе, Благоевград, Перник, Варна и Бургас. Но сайта с новини за Перник, имаше политика да очерня и злепоставя. Аз лично се обаждах на телефоните да сигнализирам за това. След време ги махнаха, отидоха в друга група, тази която публикува Струма. ком. Сравнете едното и другото. Няма друг такъв сайт за новини. Пишещите са без образование, което се изисква за това и е време да се промени. Този сайт трябва да се докладва за това, което се случва ежедневно. Тук новини няма, има съчинения, с които да се провокират реакции от хората, които да им правят трафика.


6 февруари 2016 | Огорчена от някои коменти
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

В Перник хората много обичат да дават квалификации зад анонимността си. Не осъзнавате ли че наранявате хора?! Не са ли ви учили, че да уважаваш човек и неговият темперамент и начин на живот е признак по който се разграничават интелигентните хора от елементарните. Вие изберете от кои да бъдете и какъв етикет ще сложите на себе си с изказванията си.


7 февруари 2016 | DO Огорчена от някои коме
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Ако е гей да си признае, така другите хора няма да са огорчени .
Ние, българите, приемаме различните .Дори си имаме Гей Президент .И шеф на Парламентарна Партия Гей .
Но на следващите Избори ги пращаме при Мъжете Им


7 февруари 2016 | Швед
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Росен Симеонов, Галя Асенова и счетоводителката на ГЕРБ у тройка. Яко. Галя го играе мъжо.


8 февруари 2016 | Димитър Аврамов
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Що не ми ядете кура ?!?!?!?!


5 юли 2016 | misi
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

тая счетоводителка работи за друга фирма но води и герб бе нтяхна лЗащо изобщо я споменавате ОНА Е КАТО КОНЬ! какво е това внимание?Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката