Всички новини от Перник и региона
Дамите от ГЕРБ-Перник отбелязаха Световния ден за борба с рака Снимка: БЛИЦМайката на Първанов - баба Марийка от Рудничар била светица Снимка: Личен архивВижте рапърът Венци Венц като сурвакар от Селищен дол!
   РегистрацияПарола

Полицията прибра колите на двама радомирци, превозвали пътници нелегално


16 ноември 2015  zapernik.com  16 коментара

Снимка: Архив
Снимка: Архив


Снимка: Архив

Двама радомирци са санкционирани за нелегален превоз на пътници.

Автомобилите са им запечатани на наказателен паркинг за срок от 6 месеца.

Акцията е проведена от служители на секторите „Противодействие на икономическата престъпност” и „Пътна полиция” при ОДМВР – Перник и представители на Държавна автомобилна инспекция в областния град.

Контролните органи установили двама радомирци, извършващи нелегален превоз на пътници. Мъжете превозвали хора по направлението Радомир – Перник и обратно на цената на билета. Автомобилите им марки Опел „Астра” са иззети и оставени на наказателен паркинг за срок от 6 месеца.

На 55-годишният Б.К и Е.К./41 г./ са съставени актове за административни нарушения, като санкцията е до 3000 лева. Двамата ще заплатят и престоя на автомобилите им.

При акцията са санкционирани и двама шофьори на таксита. Единият е шофирал с изтекъл акт за административно нарушение, съставен му от ДАИ, а другия с непоставена табела „не работи”.

Засиленият контрол продължава.

 

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

16 коментара

16 ноември 2015 | Република
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Интересно колко камиона прибрахте за нелегален трафик на бежанци?


16 ноември 2015 | Миньор-Пк
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

А защо не приберете и ладата откаЧАЛКАТА който чака пътници при кафе Фейс.


16 ноември 2015 |
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Има още такива мърши, на гарата в Перник отидете бая лайнари карат незаконно!!!


16 ноември 2015 | АКцията
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

"Мъжете превозвали хора по направлението Радомир – Перник и обратно на цената на билета. "
A по направлението Перник - София няма акция, понеже всичко е образцово.


16 ноември 2015 | Resdtop
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Не е зле първо да отнемат всички фалшиви разрешителни на "официалните" превозвачи, да приберат не отговарящите на техническите изисквания превозни средства на същите, както и да им отнемат разрешителните за превоз на пътници при не осигуряване на необходимия брой седящи места и не на последно място да приберат на топло грозните орангутани подскачащи по спирките защото като икономическа престъпност може да се тълкува и насилственото чрез заплахи качване на пътници в превозни средства на определени фирми за превоз на пътници!


16 ноември 2015 | Хумурески
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

СЪКИПИ ПОЛИЦАИ, ВИЕ ВСЕ ЕДНО ОТКРИХТЕ ТОПЛАТА ВОДА!!! Били сте санкционирали двама за нелегални превози... Добре, а какво става с останалите 5-6 колеги на вече санкционираните за нелегални превози??? Уважаеми полицаи, научете се първо да си вършите работата, а после да имате претенции и да стачкувате, защото всички занаем, че въпросните нелегални превози съществуват повече от 15 години и за това време я се е случило 3-4 пъти да им направите пробллем, я не!!!


16 ноември 2015 | откровен
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Нелегалните са на стоянка на Руски паметник . Предпочитам да пътувам с тях, а не с раздрънканите и смърдливи маршрутки, които возят по 15 седящи и 30 стоящи /плащане кеш без билет /


16 ноември 2015 | АЙДУК
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Преди много години разследващият журналист на "Нова ТВ" беше направил репортаж за въпросните нелегални превозвачи в Радомир. Въпреки това те продължават да си карат спокойно, като на пръстите на едната ръка може да се преброят пътите, когато от полицията са им првили проблем.


16 ноември 2015 | о
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ГЛУПОСТИ, а как ще го докажат в съда или само си вдигаме прахв очите на обществото и да оправдаем парите, който ни дава държавата . САМО да не стае така, че ние данъкоплатците да не плащаме за пропуснати ползи от спрените автомобили.


16 ноември 2015 | Ваня
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Ще се возя на каквато кола искам. Когато шофьорите се научат на добри обноски, и когато зимно време се научат да си отопляват автобусите, и когато хигиената е на ниво, и когато в маршрутките спрат да качват правостоящи - може би ще си помисля. Сега се качвам в чиста и отоплена кола, в която не смърди и никой не може да ме разубеди да се качвам в смърдящите маршрутки и автобуси.


17 ноември 2015 | ТоЙ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе я сам лисан и ви казуем да се воЗите само на реисчета .....а и да престанете да иебете жена ми


17 ноември 2015 | lisan
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

жена ти като е най голямата проститутка в града където и се празни целия град в устата и за това избиваш комплекси на майка ти в устата най големия шпионин и интригант в перник


18 ноември 2015 | тайна
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това са пълни глупости. аз няма да се возя в счупените бусчета и също така смръдливи местата са 20 те качват 40 човека защо плащаме да се бутаме и шофьорите пушат гадост. цената на билета поне топло, чисто .а скапаните рейсове мега нередовни и срамота последния рейс в 20 часа по селата са до 22 часа


18 ноември 2015 | медик
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

върнете колите на човеците, не можете да казвате кой човек в коя кола да се качва. Кеф мие, качвам се и ме откарва, може да ми е познат, я си гледайте работата


18 ноември 2015 | я бре
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

пуснете автобуси на 15 минути и няма да има коли, някой пречи ли ви, тъпанари управници такива


15 август 2016 | konq
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На Лисан жена му като я изнасилихме дружно голям кеф ми направи на КУРА, после пук тои си я взе за жена, сега сигурно като я целува има дъх на моита сперма:))))) Сега пък сще ме кара да се качвам у реисоооо...Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката