Всички новини от Перник и региона
ВКС реши – хижа Орлите е собственост на община Радомир Любов, флирт, съмнения, недоверие, недоразумения, много комични ситуации представени от актьорите н... ПОДРОБНОСТИ ОТ ЕКШЪНА НА КАРАУЛКАТА НА ВЛАДАЯ! Барети от спецотряда Кобра са арестували зрелищно авт...
   РегистрацияПарола

Полицията прибра колите на двама радомирци, превозвали пътници нелегално


16 ноември 2015  zapernik.com  16 коментара

Снимка: Архив
Снимка: Архив


Снимка: Архив

Двама радомирци са санкционирани за нелегален превоз на пътници.

Автомобилите са им запечатани на наказателен паркинг за срок от 6 месеца.

Акцията е проведена от служители на секторите „Противодействие на икономическата престъпност” и „Пътна полиция” при ОДМВР – Перник и представители на Държавна автомобилна инспекция в областния град.

Контролните органи установили двама радомирци, извършващи нелегален превоз на пътници. Мъжете превозвали хора по направлението Радомир – Перник и обратно на цената на билета. Автомобилите им марки Опел „Астра” са иззети и оставени на наказателен паркинг за срок от 6 месеца.

На 55-годишният Б.К и Е.К./41 г./ са съставени актове за административни нарушения, като санкцията е до 3000 лева. Двамата ще заплатят и престоя на автомобилите им.

При акцията са санкционирани и двама шофьори на таксита. Единият е шофирал с изтекъл акт за административно нарушение, съставен му от ДАИ, а другия с непоставена табела „не работи”.

Засиленият контрол продължава.

 

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

16 коментара

16 ноември 2015 | Република
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Интересно колко камиона прибрахте за нелегален трафик на бежанци?


16 ноември 2015 | Миньор-Пк
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

А защо не приберете и ладата откаЧАЛКАТА който чака пътници при кафе Фейс.


16 ноември 2015 |
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Има още такива мърши, на гарата в Перник отидете бая лайнари карат незаконно!!!


16 ноември 2015 | АКцията
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

"Мъжете превозвали хора по направлението Радомир – Перник и обратно на цената на билета. "
A по направлението Перник - София няма акция, понеже всичко е образцово.


16 ноември 2015 | Resdtop
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Не е зле първо да отнемат всички фалшиви разрешителни на "официалните" превозвачи, да приберат не отговарящите на техническите изисквания превозни средства на същите, както и да им отнемат разрешителните за превоз на пътници при не осигуряване на необходимия брой седящи места и не на последно място да приберат на топло грозните орангутани подскачащи по спирките защото като икономическа престъпност може да се тълкува и насилственото чрез заплахи качване на пътници в превозни средства на определени фирми за превоз на пътници!


16 ноември 2015 | Хумурески
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

СЪКИПИ ПОЛИЦАИ, ВИЕ ВСЕ ЕДНО ОТКРИХТЕ ТОПЛАТА ВОДА!!! Били сте санкционирали двама за нелегални превози... Добре, а какво става с останалите 5-6 колеги на вече санкционираните за нелегални превози??? Уважаеми полицаи, научете се първо да си вършите работата, а после да имате претенции и да стачкувате, защото всички занаем, че въпросните нелегални превози съществуват повече от 15 години и за това време я се е случило 3-4 пъти да им направите пробллем, я не!!!


16 ноември 2015 | откровен
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Нелегалните са на стоянка на Руски паметник . Предпочитам да пътувам с тях, а не с раздрънканите и смърдливи маршрутки, които возят по 15 седящи и 30 стоящи /плащане кеш без билет /


16 ноември 2015 | АЙДУК
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Преди много години разследващият журналист на "Нова ТВ" беше направил репортаж за въпросните нелегални превозвачи в Радомир. Въпреки това те продължават да си карат спокойно, като на пръстите на едната ръка може да се преброят пътите, когато от полицията са им првили проблем.


16 ноември 2015 | о
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ГЛУПОСТИ, а как ще го докажат в съда или само си вдигаме прахв очите на обществото и да оправдаем парите, който ни дава държавата . САМО да не стае така, че ние данъкоплатците да не плащаме за пропуснати ползи от спрените автомобили.


16 ноември 2015 | Ваня
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Ще се возя на каквато кола искам. Когато шофьорите се научат на добри обноски, и когато зимно време се научат да си отопляват автобусите, и когато хигиената е на ниво, и когато в маршрутките спрат да качват правостоящи - може би ще си помисля. Сега се качвам в чиста и отоплена кола, в която не смърди и никой не може да ме разубеди да се качвам в смърдящите маршрутки и автобуси.


17 ноември 2015 | ТоЙ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе я сам лисан и ви казуем да се воЗите само на реисчета .....а и да престанете да иебете жена ми


17 ноември 2015 | lisan
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

жена ти като е най голямата проститутка в града където и се празни целия град в устата и за това избиваш комплекси на майка ти в устата най големия шпионин и интригант в перник


18 ноември 2015 | тайна
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това са пълни глупости. аз няма да се возя в счупените бусчета и също така смръдливи местата са 20 те качват 40 човека защо плащаме да се бутаме и шофьорите пушат гадост. цената на билета поне топло, чисто .а скапаните рейсове мега нередовни и срамота последния рейс в 20 часа по селата са до 22 часа


18 ноември 2015 | медик
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

върнете колите на човеците, не можете да казвате кой човек в коя кола да се качва. Кеф мие, качвам се и ме откарва, може да ми е познат, я си гледайте работата


18 ноември 2015 | я бре
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

пуснете автобуси на 15 минути и няма да има коли, някой пречи ли ви, тъпанари управници такива


15 август 2016 | konq
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На Лисан жена му като я изнасилихме дружно голям кеф ми направи на КУРА, после пук тои си я взе за жена, сега сигурно като я целува има дъх на моита сперма:))))) Сега пък сще ме кара да се качвам у реисоооо...Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката